In de kijker

PAASHAASKaas-plank met 5 bieren

Voor 1 persoon 300gr bierkazen Vers brood en verse boter 5 bijpassende bieren
€ 45,00 incl. BTW

Saison A l'Ostendaise 12x33cl

Artisanaal Belgische saison, blond bier van hoge gisting, met nagisting in de fles, niet gepasteuriseerd, ongefilterd. Speciaal fruitig en behoorlijk kruidig van geur, prikkelend in de neus. Niet volmondig, wel uiterst smaakvol. Fruitig en sterk kruidig van smaak, met een erg aanwezige bitterheid die weliswaar nooit naar de voorgrond komt, maar wel immer aanwezig is. Hints van citrus, koriander en tijm op je tong. Erg droog van karakter, ook in de nasmaak, waarin vooral het kruidige blijft hangen. Kortom: een karaktervolle saison!
€ 29,99 incl. BTW

Spring is in the air 12x33cl

3xIPA 3xTripel 3xSaison 3xQuadrupel
€ 30,00 incl. BTW € 24,99 incl. BTW

Dubbe's Beerbox 12x33cl

Support Your Local Music Scene Een mix van 12 bieren voor de fans Saison - IPA - Blond - Tripel - Stout - Dubbel - Black IPA - Quadrupel - Session IPA - Sour #loveoostende #8400Beer #koelschip
€ 29,99 incl. BTW

Session IPA 4,5% 12x33cl

Zacht gemout en vooral perzik fruitig van aroma, met een vleugje hop ook in de neus. Niet volmondig, rijk van smaak. “Donker” van aard, geroosterd en uiterst droog gehopt van karakter. Zacht fruitig ook op de achtergrond. De bitterheid komt traag opzetten maar beheerst de nasmaak, echter steeds best toegankelijk en lekker, een aangename en dorstlessende doordrinker.
€ 29,99 incl. BTW

Winter Is Coming 8,9% 12x33cl

€ 29,99 incl. BTW

Harlekijn Venetiaans Blond 6% 12x33cl

Beschrijving: Belgisch speciaalbier, artisanaal venetiaans volmoutbier van hoge gisting, met nagisting in de fles. Ingrediënten: Gerstemout, hop, gist, water. Zacht gemoute en licht fruitige geur, eerder zacht parfum voor de rest. Flinke pareling aanwezig, vooral fruitig van smaak, met een zeer licht zoetige toets, een vrij volle afdronk en een zeer zacht bittere, half droge nasmaak.
€ 29,99 incl. BTW

Shore Shot Beerbox 12x33cl

3xTripel 3xDubbel 3xIPA 3xSaison
€ 29,99 incl. BTW

Westmalle EXTRA 4,8% 1x33cl

€ 3,00 incl. BTW

Brouwerij 't Verzet 20x33cl + 2 Gratis glazen

4x Rebel Local - 8% vol. 4x Oud Bruin - 6% vol. 4x Moose Blues - 7,5% vol. 4x Super Noah - 4,9% vol. 4x Space Cadet - 5% vol.
€ 50,00 incl. BTW

Westmalle 4,8% 24x33cl

VERFRISSEND, LICHT EN VOL VAN SMAAK EXCLUSIEF BIJ UW DRANKHANDEL EN IN DE HORECA De Extra van Westmalle mag dan wel een laag alcoholgehalte van 4,8% hebben: hij is verrassend volmondig van smaak. Bovendien heeft dit goudblonde trappistenbier een heel verfrissend en dorstlessend karakter. Met zijn fruitige toetsen en rijke aroma’s staat de Extra voor een smaakbeleving die op-en-top Westmalle is. Trouw aan onze brouwfilosofie wordt de Extra met de meest pure ingrediënten gebrouwen: geselecteerde gerstvariëteiten, een gebalanceerde mengeling van hopbloemen, zelfgekweekte gist en zuiver water dat vanuit de diepe Diestiaanlaag komt. En net zoals onze Dubbel en Tripel is het een bier van hoge gisting, inclusief de typische gisting op fles. De Extra is exclusief te koop bij uw drankhandel en in de horeca. HET BIER VAN DE MONNIKEN SINDS 1836 HET INSPIRERENDE VERHAAL ACHTER DE WESTMALLE EXTRA Wist je dat de Extra een van de oudste bieren van Westmalle is? Meer nog: hij behoort tot een lange traditie die even oud als de brouwerij zelf. We springen even terug in de tijd, naar 1836. Dat jaar besloten de trappisten van Westmalle om zelf te brouwen. Ze hadden nood aan een eigen, lokale drank voor bij de maaltijd. In onze contreien was het niet meer dan logisch dat dat bier zou worden. Dit alles geheel in lijn met de kloosterregels van Sint-Benedictus, die de leidraad is voor de levenswijze van de Trappisten. De monniken gingen dus aan het brouwen, en dat resulteerde eerst in een donker tafelbier. Uit geschriften weten we dat een tijdje later ook een witbier opdook. Begin 20ste eeuw was er dan weer sprake van een blond ‘Extra-Gersten’ bier: een voorloper van de Extra. In al die tijd stond steevast een lichtere variant op tafel bij de monniken zelf. De Dubbel en Tripel gunden ze graag aan de buitenwereld, maar binnen de abdijmuren kozen ze voor sobere kwaliteit die beter aansluit bij hun levensstijl.
€ 50,00 incl. BTW

Dolle Brouwers Mix 10x33cl

2x Arabier 2x Oerbier 2x Boskeun 2x Stout 2x Dulle Teve
€ 30,00 incl. BTW

Boskeun 9% 2021 20x33cl

Boskeun, in Esen gemaakt als opvolger van de Stille Nacht, is een lentebier. Het is een krachtig bier met een specifieke smaak en aroma. Aan de kenners om bessen, zoethout, droge bladeren, vanille, chocolade en nog zoveel meer te ontdekken in de smaak, de nasmaak en het aroma. TWEE JAAR HOUDBAAR Het recept bevat bleke mout, Poperingse Golding hop in bellen, biologische rietsuiker, zuiver oerwater, hoge gisting, gisting en nagisting in de fles. Alle bieren van De Dolle Brouwers zijn niet-gefilterd, niet-gepasteuriseerd en met nagisting. Dit bier heeft 9 procent alcohol per volume. Aangezien Boskeun een Paasbier is, raden we aan om het geen eeuwen te laten marineren, maar ze alleszins binnen de twee jaar te consumeren. En ze koel en donker bewaren. Bij de botteling 2020 zijn donkergroene capsules gebruikt, zodat die makkelijk te herkennen is. UNIEKE NAAM VOOR EEN UNIEK BIER Boskeun is de bijnaam van Jo, één van de broers Herteleer. Toen de twee broers alweer slaags geraakt waren (spelen of vechten: wat is het verschil?) had Jo een wonde aan zijn bovenlip. Dit was voldoende om hem de bijnaam Keun (een hazenlip) te geven: het Boskeun was geboren.
€ 50,00 incl. BTW