In de kijker

Ostend Christmas Beerbox 24x33cl

Oostende Bonsoir 8,400% Gie zie Mien Zèèkapiting 7,5% Winter is Coming 8,9% Krevet 5% Krevet 5% Dryhop Brutonne 7,5% Champagnegist
€ 50,00 incl. BTW

OSTEND CHRISTMAS BEERBOX 12x75CL

Mix van blond en bruin Dirty Bishop 7,5% Larsipulamie 9,0% Oud bruin
€ 60,00 incl. BTW

Brutonne 7,5% 2024

In 2024 is het 75 jaar geledendat James Ensor overleed. Als eerbetoon hebben wij een tripel gebrouwen met champagnegist. WEETJE: Ensor was ook een meester in het verzinnen van woorden, Brutonne was zo'n woord en een mooi voorbeeld. Een brute dame, een brutale cheerleader, meteen een mooie link met het werk ESTAFETTE van kunstenaar Roland De Winter. (zie label)
€ 3,00 incl. BTW

Onze Topper ! Brouwerijbezoek 3x33cl met hapjes

Boek nu uw brouwerijbezoek bij ons en geniet van een leuke uitstap hier aan zee. Rondleiding (1/2u tot 1u) met 3 x33cl + hapjes op maat.
€ 25,00 incl. BTW

ONZE TOPPER !!! BROUWERIJBEZOEK + KAASPLANK 5x33cl

Een leuke activiteit voor uw gasten. Tijdens uw bezoek geniet je van al dat lokaal lekkers: Per persoon: Brouwerijbezoek + 300gr kazen + Vers bostelbrood van Bakkerij Nico en verse boter + 5x33cl bijpassende bieren Mogelijk vanaf 4 personen (afhalen kan ook)
€ 45,00 incl. BTW

Breugheltafel met onze bieren

Voor de feestdagen mag het iets meer zijn. Jouw avond wordt dan ook tot in de puntjes verzorgd met deze breugheltafel. Heerlijke kazen en charcuterie, fantastisch vers brood van onze lokale bakker Nico, romige boter, vers fruit en noten,... en dit alles geserveerd met onze bieren! #loveoostende #koelschip
€ 65,00 incl. BTW

Granola à l' Ostendaise 1kg

Draf, of bierbostel zijn de vaste resten die achterblijven in de brouwketels na het filteren. Het is één van de weinige voedingsstoffen die hoge concentraties aan vezels en eiwitten combineert. Daardoor is het een bijzonder rijk restproduct. Als je daar dan nog eens bijrekent dat we vrij veel granensuikers achterlaten in onze draf, dat maakt onze granola echt top!
€ 25,00 incl. BTW

Bakkers, bakken maar! Verse gist 500gr

Na het vergisten van onze heerlijke bieren houden we een fantastisch restprodukt over. Verse gist, perfect voor het brood voor thuis. Dus bakkers, bakken maar!
€ 12,50 incl. BTW

Chapelure Krevet 1kg

Chapelure Krevet is draf van uit de Stadsbrouwerij van Oostende gedroogd met restwarmte van bakkerij Nico, puur natuur! Maak je al es verse garnaalkroketten thuis, gebruik dan zeker es dit paneermeel. Mengt zich perfect met panko en zorgt voor een fantastisch eindresultaat.
€ 9,99 incl. BTW

Koelschip Allambique 2018 1x33cl

Onze Allambique 2018 is klaar. 6 maanden gerijpt op vaten van Filliers en 5 jaar op fles. Single Cask betekent dat elk vat apart met de hand werd afgevuld, zo zit er niet alleen smaakverschil op elk vat maar ook het kleur kan verschillend zijn! #hipoostende #loveoostende #koelschip #oudbruinpassion #craftbeercommunity.
€ 10,00 incl. BTW

New Batch! Koelschip SC 12% 1x33cl

In onze serie "You are not ready for this" is volgende batch Single Cask 2018 gerijpt op vaten van Filliers klaar. Voor dit bier werd de Sleeping Dog 9% 6 maanden gerijpt op de vaten van FILLIERS! Dit bier werd in 2019 geserveerd tijdens het foodfestival van Sergio Herman te Cadzand. #hipoostende #loveoostende #koelschip #oudbruinpassion #craftbeercommunity
€ 10,00 incl. BTW