In de kijker

Onze topper !!! Brouwerijbezoek + proeverij + geschenk

Per persoon breng je een bezoek aan de Brouwerij proef je 2 bieren (2x33cl) en krijg je 3 bieren mee naar huis! Dit is dan ook meteen onze populairste formule!
€ 20,00 incl. BTW

Brouwerij bezoek 2x33cl

Boek nu uw brouwerijbezoek bij ons en geniet van een leuke uitstap hier aan zee. Rondleiding (1/2u tot 1u) + 2 x33cl (seizoensbieren) Afbeelding: Jeroen Depauw, de smaaktoerist op bezoek samen met de crew van NjamTV 2022
€ 12,00 incl. BTW

Brouwerij bezoek 3x33cl

Boek nu uw brouwerijbezoek bij ons en geniet van een leuke uitstap hier aan zee. Rondleiding (1/2u tot 1u) + 3 x33cl (seizoensbieren) Afbeelding: Jeroen Depauw, de smaaktoerist op bezoek samen met de crew van NjamTV 2022
€ 18,00 incl. BTW

Brouwerij bezoek 3x33cl met hapjes

Boek nu uw brouwerijbezoek bij ons en geniet van een leuke uitstap hier aan zee. Rondleiding (1/2u tot 1u) met 3 x33cl + hapjes op maat.
€ 25,00 incl. BTW

BROUWERIJ BEZOEK KAASPLANK 5x33cl

Een leuke activiteit voor uw gasten. Tijdens uw bezoek geniet je van al dat lokaal lekkers: Voor 1 persoon: Brouwerijbezoek + 300gr kazen + Vers bostelbrood van Bakkerij Nico en verse boter + 5x33cl bijpassende bieren Mogelijk vanaf 4 personen (afhalen kan ook)
€ 45,00 incl. BTW

Brouwerij bezoek breughel 5x33cl

Een leuke activiteit voor uw gasten. Tijdens uw bezoek geniet je van al dat lokaal lekkers: Voor 1 persoon: Brouwerijbezoek + 200gr kazen + Charcuterie 100gr Vers bostelbrood van Bakkerij Nico en verse boter + 5x33cl bijpassende bieren Mogelijk vanaf 4 personen (afhalen kan ook)
€ 55,00 incl. BTW

Walking Dinner @ 't Koelschip

Een bedrijfsfeest of een feest met de familie! Verwennerij in 't Koelschip. Alles wordt besproken in voorbereiding van uw perfecte feest. €65pp
€ 65,00 incl. BTW

Granola à l' Ostendaise 1kg

Draf, of bierbostel zijn de vaste resten die achterblijven in de brouwketels na het filteren. Het is één van de weinige voedingsstoffen die hoge concentraties aan vezels en eiwitten combineert. Daardoor is het een bijzonder rijk restproduct. Als je daar dan nog eens bijrekent dat we vrij veel granensuikers achterlaten in onze draf, dat maakt onze granola echt top!
€ 25,00 incl. BTW

Bakkers, bakken maar! Verse gist 500gr

Na het vergisten van onze heerlijke bieren houden we een fantastisch restprodukt over. Verse gist, perfect voor het brood voor thuis. Dus bakkers, bakken maar!
€ 12,50 incl. BTW

Granola à l' Ostendaise 300gr

Draf, of bierbostel zijn de vaste resten die achterblijven in de brouwketel na het filteren. Het is één van de weinige voedingsstoffen die hoge concentraties aan vezels en eiwitten combineert. Daardoor is het een bijzonder rijk restproduct. Als je daar dan nog eens bijrekent dat we vrij veel granensuikers achterlaten in onze draf, dat maakt onze granola echt top!
€ 8,99 incl. BTW

Chapelure Krevet 1kg

Chapelure Krevet is draf van uit de Stadsbrouwerij van Oostende gedroogd met restwarmte van bakkerij Nico, puur natuur! Maak je al es verse garnaalkroketten thuis, gebruik dan zeker es dit paneermeel. Mengt zich perfect met panko en zorgt voor een fantastisch eindresultaat.
€ 9,99 incl. BTW