In de kijker

Saison Lachen 5% 1x33cl

Naar een idee van Michael (S)Miley (Rival sons) Gebrouwen in september 2022 met verse geplukte hop! Heerlijke klassieke saison met toch weer die identiteit van 't Koelschip.
€ 3,00 incl. BTW

ZEEGEUZE 7,5% 1x75cl 2018 UITVERKOCHT

De gisten die zich bevinden in Oostende zetten zich op het bier en zorgen voor deze heerlijke verfrissende SOUR! Onze zeegeuze wordt hergist in een open tank in 't Koelschip hier te Oostende! Deze krijgt een eerste spontane gisting met de zilte gisten van de omgeving! Heerlijk bij een stukje vis maar kan ook perfect als aperitief geserveerd worden! Indien te zuur dan kan een half/half perfect, gemengd met Champagne brut of de betere Cava!
€ 15,00 incl. BTW

Pre-Party Beerfestival Bruges 2023 Beer&Cheese

5x33cl (ZeeGeuze-Krevet-Triple GZMZK-Oostende Boisoir-Sleeping Dog-Winter Is Coming) 300gr Cheese fresh butter Bread "Amandine"" made of our own Spent malt
€ 45,00 incl. BTW

Bakkers, bakken maar! Verse gist 500gr

Na het vergisten van onze heerlijke bieren houden we een fantastisch restprodukt over. Verse gist, perfect voor het brood voor thuis. Dus bakkers, bakken maar!
€ 12,50 incl. BTW

Pre-Party Beerfestival Bruges 2023 Beer&Cheese&Charcuterie

5x33cl (ZeeGeuze-Krevet-Triple GZMZK-Oostende Boisoir-Sleeping Dog-Winter Is Coming) 300gr Cheese & Charcuterie fresh butter Bread "Amandine"" made of our own Spent malt
€ 55,00 incl. BTW

Walking Dinner @ 't Koelschip

Een bedrijfsfeest of een feest met de familie! Verwennerij in 't Koelschip. Alles wordt besproken in voorbereiding van uw perfecte feest. €65pp
€ 65,00 incl. BTW

Brouwerij bezoek breughel 5x33cl

Een leuke activiteit voor uw gasten. Tijdens uw bezoek geniet je van al dat lokaal lekkers: Voor 1 persoon: Brouwerijbezoek + 200gr kazen + Charcuterie 100gr Vers bostelbrood van Bakkerij Nico en verse boter + 5x33cl bijpassende bieren Mogelijk vanaf 4 personen (afhalen kan ook)
€ 55,00 incl. BTW

BROUWERIJ BEZOEK KAASPLANK 5x33cl

Een leuke activiteit voor uw gasten. Tijdens uw bezoek geniet je van al dat lokaal lekkers: Voor 1 persoon: Brouwerijbezoek + 300gr kazen + Vers bostelbrood van Bakkerij Nico en verse boter + 5x33cl bijpassende bieren Mogelijk vanaf 4 personen (afhalen kan ook)
€ 45,00 incl. BTW

!!!!! NIEUW !!!!! Krevet 1x33cl

Krevet, yes we can! #loveoostende 't Koelschip is de eerste stadsbrouwerij die werkt met statiegeld op hun blikken. @visitoostende @oostendedestadaanzee #statiegeldyeswecan #statiegeld #loveoostende #koelschipStatiegeld € 0,10
€ 3,50 incl. BTW

Granola à l' Ostendaise 1kg

Draf, of bierbostel zijn de vaste resten die achterblijven in de brouwketels na het filteren. Het is één van de weinige voedingsstoffen die hoge concentraties aan vezels en eiwitten combineert. Daardoor is het een bijzonder rijk restproduct. Als je daar dan nog eens bijrekent dat we vrij veel granensuikers achterlaten in onze draf, dat maakt onze granola echt top!
€ 25,00 incl. BTW

Brouwerij bezoek 2x33cl

Boek nu uw brouwerijbezoek bij ons en geniet van een leuke uitstap hier aan zee. Rondleiding (1/2u tot 1u) + 2 x33cl (seizoensbieren) Afbeelding: Jeroen Depauw, de smaaktoerist op bezoek samen met de crew van NjamTV 2022
€ 12,00 incl. BTW

Brouwerij bezoek 3x33cl

Boek nu uw brouwerijbezoek bij ons en geniet van een leuke uitstap hier aan zee. Rondleiding (1/2u tot 1u) + 3 x33cl (seizoensbieren) Afbeelding: Jeroen Depauw, de smaaktoerist op bezoek samen met de crew van NjamTV 2022
€ 18,00 incl. BTW

Brouwerij bezoek 3x33cl met hapjes

Boek nu uw brouwerijbezoek bij ons en geniet van een leuke uitstap hier aan zee. Rondleiding (1/2u tot 1u) met 3 x33cl + hapjes op maat.
€ 25,00 incl. BTW

Granola à l' Ostendaise 300gr

Draf, of bierbostel zijn de vaste resten die achterblijven in de brouwketel na het filteren. Het is één van de weinige voedingsstoffen die hoge concentraties aan vezels en eiwitten combineert. Daardoor is het een bijzonder rijk restproduct. Als je daar dan nog eens bijrekent dat we vrij veel granensuikers achterlaten in onze draf, dat maakt onze granola echt top!
€ 8,99 incl. BTW

Chapelure Krevet 1kg

Chapelure Krevet is gedroogde draf van uit de Stadsbrouwerij van Oostende, puur natuur! Maak je al es verse garnaalkroketten thuis, gebruik dan zeker es dit paneermeel. Mengt zich perfect met panko en zorgt voor een fantastisch eindresultaat.
€ 6,99 incl. BTW