Tripel

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

AMOUR FOU 8% MY PERFECT VALENTINE 1x33cl

Amour Fou zorgt voor een hartverwarmende zotte avond! Deze amberkleurige tripel gebrouwen met 3 soorten gerstemout heeft een lichtbittere, zoete en fruitige afdronk.
€ 3,00 incl. BTW

GIE ZIE MIEN ZÈÈKAPITING 7,5% 1X33CL

Dit bier brouwen we om Lucy Loes te eren, een heerlijke tripel van 7,5% gebrouwen met hop uit Poperinge!
€ 3,00 incl. BTW

Papegaei 8% 1x33cl

Een zacht en fris doordrinkbaar blonde tripel met smaken van honing en abrikoos.
€ 2,50 incl. BTW

FORT LAPIN TRIPEL 8% 1X33CL

Dit was het eerste bier van de brouwerij. Het heeft iets van een witbier door de toevoeging van koriander en tarwemout. Een mooi gebalanceerde en makkelijke doordrinker. Licht kruidig bier met een mooie gouden kleur en een mooie schuimkraag. Licht hoppig, met kruidige en mouttoetsen.
€ 2,45 incl. BTW

Rebel Local 8% 1x33cl

Rebel Local - 8% vol. Maak de rebel in u wakker! Neem deze hoppige blondine mee voor een spannende date op het dak van het politiekantoor. Nestel u aan het zwembad van uw buurman die op vakantie is en geniet van de bloemige en fruitige geur. Laat u verrassen door de zachte nabitterheid terwijl uw saaie collega’s nippen van hun glas champagne op het personeelsfeest. Geur: Bloemig met een licht gerookte kruidigheid Smaak & Aroma: De eerste slok zet licht fruitig aan, om langzaam plaats te maken voor een florale, ietwat kruidige hoppigheid. Een flinke nabitterheid brengt het bier perfect in balans.
€ 3,00 incl. BTW

Avec les bons Voeux 9,5% 1x 37,5cl

De Bons Vœux is een blond hoge gistingsbier met nagisitng in de fles. Vanaf 1970, werd bij het begin van elk jaar, dit bier als geschenk aangeboden aan de beste klanten. (vandaar de naam: Avec les bons voeux de la brasserie Dupont). Door het grote succes werd dit bier nadien gecommercialiseerd, maar de naam werd behouden. Alhoewel de vraag vrij groot was, brouwde men toch maar beperkte hoeveelheden, zodat reeds maanden vooraf een reservatielijst moest worden aangelegd. Met zijn koperblonde kleur en zijn fijne hoparoma’s , is de Bons Vœux een bier tegelijk zacht, bitter en fruitig. Onze selectie van gisten, verbonden aan een lange rijpingsfase met « dry hopping » creëren een typisch en complex aroma en smaak. Een reële hergisting in de fles, die zich nog lang in uw kelder verder zet, resulteert in een bier met harmonie en evenwicht doordrongen van verrassende en complexe aroma’s.
€ 4,00 incl. BTW