Quadrupel

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

FORT LAPIN QUADRUPEL 10% 1X33CL

Donker kruidig degustatiebier. In dit bier zijn er 8 soorten mout verwerkt. Daarnaast zorgen de kruiden voor een mooie balans. Er werd ook gebruik gemaakt van kruidnageln vanille, koriander, kaneel en jeneverbes. Zeer kruidig bier maar toch mooi in evenwicht. De gebruikte kruiden zijn jeneverbes, kruidnagel, kaneel, vanille en coriander.
€ 2,55 incl. BTW

Winter Is Coming 8,9% 1x75cl

Quadrupel met heel veel karakter, 4 verschillende mouten en 2 hopsoorten zorgen voor een volle complexe smaak!
€ 10,00 incl. BTW

Troubadour Westkust 8,5% 1x33cl

Troubadour Westkust is een donker, bijna zwart degustatiebier met aroma’s van hop, geroosterde mout, koffie en lichte toetsen van chocolade en vanille. De smaak is een balans tussen gebrande mout en koffie gevolgd door een sterke maar aangename bitterheid die langzaam de bovenhand krijgt en zorgt voor een lange hoppige afdronk.
€ 2,50 incl. BTW

ST.BERNARDUS Abt 12 10% 1x33cl

St.Bernardus Abt 12 wordt aanzien als één van de beste bieren ter wereld en is dan ook het paradepaardje van onze brouwerij, de absolute top in de hiërarchie van de St. Bernardus bieren. Het is gebrouwen in de klassieke ‘Quadrupel’ stijl volgens het originele recept uit 1946. Een donker bier met een volle, ivoorkleurige schuimkraag.
€ 2,50 incl. BTW

Kerel Kaishaku 15% 1x33cl

Een blonde Quadrupel, gebrouwen met 2 soorten gist waarvan 1 Japanse Sake gist!
€ 0,00 incl. BTW