Bruin

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

FORT LAPIN DUBBEL 6% 1X33CL

Een donker bier van 6% waarvoor gebruik gemaakt is van een kleine hoeveelheid geroosterde en gerookte mout.
€ 2,45 incl. BTW

Troubadour Obscura 8,2% 1x33cl

Troubadour Obscura is een mild donkerrood-bruin bier met een mooi uitgebalanceerd Belgisch tintje. Al na de eerste aanzet van dit bier merk je het verschil met andere bruine bieren. De stevige moutsmaak is afkomstig van de combinatie van 4 mouten waarmee dit bier wordt gebrouwen. Ontdek de verschillende toetsen: chocolade, koffie, vanille…
€ 2,50 incl. BTW

ST.BERNARDUS Pater 6 6,7% 1x33cl

St.Bernardus Pater 6 is gebrouwen volgens de klassieke ‘dubbel’ stijl, naar het originele recept uit 1946. De naam van het bier is een referentie geworden en zo wordt het in de volksmond veelal vernoemd als ‘een Paterke'. Een kastanjebruin donker bier met een crèmige schuimkraag.
€ 2,50 incl. BTW

ST.BERNARDUS PRIOR 8 8% 1x33cl

St.Bernardus Prior 8 is een traditioneel abdijbier, gebrouwen in de klassieke ‘Dubbel’ stijl. Het originele recept dateert uit de tijd toen we nog brouwden onder licentie voor de paters van Westvleteren. Dit heerlijke bier heeft een kastanjebruine kleur met een diepe, rode gloed en een mooie ronde schuimlaag.
€ 2,50 incl. BTW

Duchesse de Bourgogne 75cl

Duchesse de Bourgogne heeft een rode schijn, heerlijk bij zachte kazen! Met dit aroma moutig, lichtjes gebrand past dit ook perfect bij een klassiek stoofpotje van rund en of varken! De smaak en afdronk: zacht, licht zoetig-zurig (zoethout) met mooie ronde en korte afdronk van gebrande mouten.
€ 7,50 incl. BTW

Lupulus Bruin 8,5% 75cl

Lupulus Bruin is en artisanaal bruin bier, licht donker, met mooie heldere reflecties. Verschillend van de traditionele bruine bieren, door zijn zachte karakter en lichte citrus van aroma's in de afdronk.
€ 7,50 incl. BTW